Finoris: mindennapi rutinok újradefiniálva

A Finoris-szal egyszerűbb a hajmosás a mosdókagylónál.
A hansgrohe 2021-es újdonságai

A csaptelep, amely olyan rugalmas, mint Ön

Akár lakóközösség, akár család: minél több ember él együtt, annál fontosabbak az igények. A Finoris mosdócsaptelep minimalista dizájnnal és maximális rugalmassággal teljesíti mindezeket a követelményeket. A két vízsugár fajtához alkalmas kihúzható zuhanyfej lényegesen kényelmesebbé teszi a fürdőszobai műveleteket. Az új csaptelep az elsők között szerepel az egyenes vonalvezetésű dizájnt kedvelők körében.

Finoris Egykaros mosdócsaptelep 230, kihúzható kifolyóval, 2 jet és push-open lefolyógarnitúrával

  • A kihúzható zuhanyfej két vízsugár fajtához alkalmas: PowderRain és lamináris (víz)sugár
  • A PowderRain vízsugara több ezer mikrocseppel jólesően és hatékonyan kényeztet
  • A ComfortZone 230 bőséges helyet biztosít minden fürdőszobai művelethez

Hajmosás a mosdókagylónál? Mostantól ez is kényelmesen megtehető.

A Finoris csaptelep sokoldalú élménnyé varázsolja a mosdókagylóért folytatott reggeli küzdelmeket. A hansgrohe ötletgyárának legújabb csaptelepével minden könnyebb és minden lehetséges lesz: a spontán hajmosás, az élvezetes babafürdetés vagy a gyors pulcsimosás.

Sokféle igény, egyetlen zuhany, magas élményfaktor

A hosszan kihúzható zuhanyfejnek köszönhetően minden vízzel kapcsolatos tevékenység gyerekjáték. A zuhany a csaptelepbe van integrálva, és igény esetén akár fél méterre is kihúzható, aminek köszönhetően egyedülálló módon megnöveli a hatósugarat. Használat után a zuhanyfej halkan visszacsúszik az alaphelyzetébe. 

Szereti az egyenes vonalvezetésű dizájnt?

​​​​​​​A Finoris Flex mosdócsaptelep a hansgrohe egyik kiváló minőségű fürdőszobai dizájncsaládjának tagja. Ha szereti a minimalista enteriőrt, akkor a visszafogott, geometrikus sziluett azonnal elnyeri a tetszését. S mivel a hansgrohénél tudjuk, hogy a dizájnrajongók milyen szívesen fejezik ki saját egyéniségüket, ezt a csaptelepet háromféle felülettel gyártjuk: mattfekete, mattfehér és króm. Így olyan színvilágot teremthet a saját fürdőszobájában, amilyet szeretne: egymáshoz passzoló színeket vagy stílusos kontrasztokat.

Miért jó választás a Finoris hosszú távon?

  • A széles hatósugarú mosdócsaptelep az Ön kényelme érdekében újradefiniálja a fürdőszobai rutinműveleteket. A rugalmasságot egyből négy dimenzióban is élvezeti: a kihúzható kifolyónak, a vízmennyiségnek és a hőmérsékletnek, valamint a két vízsugár fajtának köszönhetően.
  • A mosdócsaptelep kihúzható zuhanyfej nélkül, de nagyobb magasságban is kapható – így tökéletesen illeszkedik minden mosdókagylóhoz. A hansgrohe ComfortZone technológia nagyobb mozgásteret, jobb kezelhetőséget és kevesebb vízfröcskölést biztosít.
  • Mattfekete vagy mattfehér? A FinishPlus felületszínekkel a saját ízlésére alakíthatja mosdókagylóját. Sőt, akár az egész fürdőszobáját is felszerelheti ezzel a dizájncsaláddal.
  • A fenntartható hansgrohe EcoSmart technológiával 5 liter/percre csökkentheti vízfogyasztását.
  • QuickClean vízkőmentesítő funkcióval csaptelepe vízkőmentes marad – a szép megjelenés és a hosszú élettartam érdekében.

Rugalmas dizájn, amely örömmel tölt el

További Finoris termékek és hansgrohe újdonságok megismerése

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső