Javaslatok a korszerűsítéshez

Újítsa fel fürdőszobáját egyszerűen. A hosszú távú kényelemért

Ráférne a felújítás a fürdőszobájára? A dizájn, a technika és még a fürdőszobával szemben támasztott igények is folyamatosan változnak. Esetleg az energiahatékonysággal kapcsolatos kérdések foglalkoztatják? Számos érv szól a fürdőszoba korszerűsítése és felújítása mellett, a meglévő alapok megtartásával. Hogy ehhez mi minden kell figyelembe vennie, elolvashatja a hansgrohe ellenőrzőlistával kiegészített tanácsadójában.

Új szelek a fürdőszobában: már egy új kézizuhany, mosdócsaptelep vagy zuhanytermosztát is modern kinézetet és nagyobb kényelmet teremt otthonában.

Tanácsadó a meglévő fürdőszoba sikeres felújításához

Szeretné szebbé tenni fürdőszobáját? Engedje szabadjára a képzeletét. A lehetőségek a fiatalos színeket használó ráncfelvarrástól a jobb világításon és a modern kézizuhanyon át egészen az ámulatba ejtő előtte-utána hatásig terjednek. Már egy csaptelep lecserélésével is új életet lehelhet a mosdókagylóba. S az szinte ugyanolyan egyszerűen felszerelhető, mint a törülközőtartók és a polcok.

Gondolja végig, milyen téren jelentene plusz előnyöket az új fürdőszoba, és ennek megfelelően tervezze meg a felújítás részleteit. Szeretné új méretűre cserélni a régi csempéket, melyek optikailag növelik a teret? Tetszik Önnek a sokféle mozaik, melyekkel hangsúlyokat teremthet? Vagy inkább a burkolatlan falakat kedveli? Az új felület épp ilyen témakör, ha nagyméretű zuhanyra szeretné lecserélni a fürdőkádat (vagy fordítva). Ezenkívül ellenőriznie kell, hogy elképzelései illeszkednek-e a alaprajzhoz. Szeretne modern víz- és energiatakarékos technológiát használni? A szaniterkereskedő minden kérdésben hasznos tanácsokkal tudja ellátni.

Nagy vagy kis megoldás? Pénztárcára szabott felújítás

Először is készítsen költségvetést, de legyen nyitott egy „B tervre” is. A szakkereskedő ugyanis a szakértő tanácsadás keretében olyan lehetőségeket fog Önnek felvázolni, amelyekre lehet, hogy nem is gondolt. Egy biztos: a fürdőszoba minőségi hansgrohe termékekkel történő felújítása hosszú távra szóló beruházás. Ráadásul a hansgrohe 15 év utánrendelési garanciát vállal a pótalkatrészekre. Gondolja át a több lépésben történő felújítás lehetőségét is. A felújításra adott esetben állami támogatás is igénybe vehető. Kérjük, tájékozódjon a megfelelő helyeken.

Ahhoz, hogy tisztában legyen minden lehetőséggel, töltse le ellenőrzőlistánkat.

Fürdőszoba korszerűsítése új csaptelepekkel és zuhanyokkal.
A mosdókagyló korszerűsítése csekély ráfordítást igényel. Már egy új zuhanyrúd is nagyobb kényelmet biztosít, és gyorsan felszerelhető.

Fürdőszoba felújítása stílusos és okos technológiákkal

A mi tippünk: válasszon magának stílusirányt, így már jó előre könnyedén kiválaszthatja a különböző csaptelepdizájnokat. A hansgrohe három nagy stílusirányba sorolta be fürdőszobai termékeit: „Avantgárd”, „Modern” és „Klasszikus”. Így olyan rendszert választhat, amelyben minden összeillik mindennel. Az új hansgrohe termékek a már meglévőkkel is kombinálhatók.

A zuhanyzó szebbé és jövőállóvá tétele

Tájékozódjon az innovatív technológiákról is, mert az utóbbi időben sok minden történt a fürdőszobában. A hansgrohe fürdőszobai termékek széles választékát kínálja, melyek kifejezetten alkalmasak a felújításhoz. Ezek közé tartoznak például a zuhanyrendszerek vagy a zuhanyszettek. A zuhanyzóban a meglévő, falsíkon kívüli csaptelep hansgrohe ShowerTabletre történő lecserélése is a zuhanyélmény növekedését eredményezi, méghozzá költséges felújítás nélkül.

A fürdőszoba használóinak jövőbeli igényeit is szeretné figyelembe venni? Számos innovatív termék segíti a többgenerációs fürdőszoba megvalósítását. Ezekkel – akár kis lépésekben is – nagyobb ergonómiát és nagyobb biztonságot teremthet. Padlósíkba süllyesztett zuhanyzót szeretne a régi, szinteltolásos megoldás helyett? Ezzel a beruházással ugyancsak jövőállóvá teheti fürdőszobáját. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez körültekintő tervezést igényel.

Felújítás és a fürdőszoba rugalmasra tervezése

Bárhogy is dönt: a hansgrohe termékekkel maximális márkaminőséget, hosszú élettartamot és a pótalkatrészek hosszú elérhetőségét kapja. Ha felújításkor az iBox universal alaptestet építi be, azzal rugalmasan alakíthatóvá teszi fürdőszobáját. Ezzel a fal mögé rejtett technikával ugyanis minden gond nélkül megvalósíthatók a jövőbeli dizájnigények és funkciók.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső