Ezekkel a fürdőszobai tippekkel eligazodhat

A maximális élményért: így tervezze meg saját fürdőszobáját

Már nagyon várja vadonatúj álomfürdőjét? Vagy a saját elképzeléseit valósítja meg egy felújítás során? A jótanács mindig jól jön. A hansgrohe ebben is segíti Önt. Például egy ellenőrzőlistával, amelynek alapján végigkövetheti a saját, komfortos fürdőszobájáig vezető utat: mire érdemes idejében gondolnia, milyen műszaki lehetőségek vannak stb. Azért, hogy fürdőszobája tökéletesen megfeleljen a saját igényeinek.

Tanácsadó a saját elképzelése szerint megvalósított, új fürdőszobához

Egy új építésű épületben – vagy a teljes körűen felújításra kerülő ingatlanban – Ön a döntés teljes szabadsága. Itt az alaprajztól a technikáig minden régóta dédelgetett fürdőszobai ötletét megvalósíthatja. Ráadásul az innovatív technikát is felveheti a kívánságlistájára. Azért, hogy fürdőszobája jövőálló legyen.

Igények vizsgálata, prioritások kitűzése

Először gondolja végig: Ki használja a fürdőszobát: szingli, lakótársak vagy család? Milyen legyen: egyszerű, funkcionális megoldás vagy wellness oázis? Búvóhelyre vágyik vagy inkább a hálóval egybeolvadó fürdőszobára? Vegye figyelembe az esetleges jövőbeli igényeket is: A minden igényt kielégítő fürdőszoba azzal a jó érzéssel tölti majd el, hogy befektetése hosszú tartós lesz. Ez még inkább igaz, ha majd egyszer segítségre lesz szüksége. Ennek alapján készítse el a költségvetést. Majd időben válassza ki az Önnek tetsző stílusirányt. Ez megkönnyíti a megfelelő termékek és kombinációk keresését. Letölthető anyagunk segít Önnek abban, hogy semmiről se feledkezzen meg. Egyszerűen pipálja ki pontról pontra.

Tippek és ötletek a fürdőszoba tervezéséhez.
Az új fürdőszoba tervezése a következőt jelenti: a saját, komfortos környezetének kitalálása, nagyobb kényelem és elegáns dizájn. Mit kell már jó előre fontolóra venni? Ellenőrzőlistánk segít ebben.

Az innovatív technológiától a stílusirányzatig: ezek az ötletek segítik majd az előrejutásban

Aki új ötleteket gyűjtöget új fürdőszobájához, felhasználhatja a legújabb műszaki innovációkat és trendeket. Padlósíkba süllyesztett zuhanyzóról és XXL zuhanyélményről álmodozik? Sok minden történt a fürdőszobában: Érdeklődjön a legújabb trendekről és lehetőségekről a közelében megtalálható szakkereskedésekben. E háttértudás birtokában célirányosan felvázolhatja elképzeléseit az építésznek vagy a belsőépítésznek.

Tervezzen jövőálló fürdőszobát

Egy új fürdőszoba legyen tartós: a hansgrohe falsík alatti megoldásaival rugalmas maradhat. Így most kiválaszthat egy kedvező árú hansgrohe terméket, majd azt később egy nagyobb értékű megoldásra cserélheti. Méghozzá nagyobb ráfordítás nélkül. Ennek alapja a hansgrohe alapkészlete, az iBox universal, amely a márka valamennyi falsík alatti csaptelepével együtt használható.

Előrelátó módon szeretne tervezni? A botlásveszély nélküli, többgenerációs fürdőszoba mindenki számára megteremti a kényelmet. Ez egyúttal az ingatlanja értékét is növeli. Gondolja végig azt is, milyen lenne az innovatív Select technológia használata, amellyel gombnyomásra vezérelhetné a vizet. A kitűnő kezelési kényelem mindenféle korosztályú fürdőszobahasználó igényeinek megfelel. Nem utolsó sorban: Az erőforrásokat kímélő technológiák – például az AirPower és az EcoSmart – még fenntarthatóbbá teszik a fürdőszobáját.

Milyen legyen az új fürdőszoba stílusa?

A jó fürdőszobai ötletek elválaszthatatlanul összekapcsolódnak az egyéni stílus kérdéskörével. A hansgrohe modern, avantgárd és klasszikus stílusirányokat különböztet meg. Az egymással gondosan összehangolt termékek választéka garantálja, hogy tényleg minden harmonizáljon egymással.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső