Nagyobb térfogat, nagyobb élmény

A víz új élménye az AirPowerrel: hosszabb zuhanyozás, gondtalanul

A víz még különlegesebb élménye és a fogyasztás csökkentése: mindezt a hansgrohe AirPower teszi lehetővé. Az AirPower technológia levegővel dúsítja a vizet, így a vízcseppek teltebbek, nagyobbak, ugyanakkor könnyedebbek lesznek. Az eredmény: nagyobb élmény és öröm, amikor csak vízzel érintkezik a fürdőszobában. És még nagyobb hatékonyság. A levegő erejével ugyanis takarékosabban használhatja a vizet.

hansgrohe AirPower: nagyobb élmény kevesebb vízzel

Víztakarékos zuhanyfej hansgrohe AirPower technológiával.
Jobb, mint a víz. A levegőből és vízből álló AirPower-keverék takarékos vízfelhasználást és a bőrhöz kíméletesebb vízcseppeket eredményez.

Mivel az értékes vízhez képest sokkal több levegő áll rendelkezésre, a hansgrohe saját vízsugár laborjának fejlesztői kitaláltak valami forradalmian újat: az AirPower rendszert. Ennek jelentése: kényeztetés és közben víztakarékosság.

Működési elve egyszerű, de nagyszerű: a zuhany vízsugártárcsája nagy felületen levegőt szív be. Ez a szó legszorosabb értelmében felkavarja a vizet. A levegővel ily módon dúsított vízcseppek érezhetően könnyebbek és lágyabbak. Ez pedig nem csak a zuhanyozás élményét fokozza, de egyúttal a vízfogyasztást is csökkenti. Az AirPowernek köszönhetően a maga legszebb formájában, gondtalanul élvezheti a vizet.

Egyedülálló zuhanyélmény AirPowerrel

Miközben a vízcseppek bársonyosan végiggyöngyöznek a bőrén, kibontakozik fantasztikus hatásuk: Az AirPower zuhanyeső beborítja a testét, és pompás, jóleső érzéssel kényezteti. A hansgrohe számos termékét felszerelte ezzel a csodálatos hatással: fej- és kézizuhanyokat, zuhanyrendszereket és mosdócsaptelepeket.

A hansgrohe úgy gondolja: minden egyes csepp számít. Ezért komolyan vesszük, hogy segítsünk Önnek a víz- és energiatakarékosságban. Jövőbemutató technológiákkal felszerelt fürdőszobai termékeink esetében az AirPower zuhanyok széles választékából választhat. Szeretné megismerni azokat a vízsugár fajtákat is, amelyek mögött a hansgrohe AirPower rejtőzik? A gyöngyöző AirPower-élményt a Rain Air XL és a Rain Air hozza el otthonába.

Ismerje meg, hogyan működik a AirPower a hansgrohe zuhanyokban:

Víztakarékos csaptelep hansgrohe AirPower technológiával.
Non-stop működés a nagyobb kényelemért és az alacsonyabb vízfogyasztásért: ez a hansgrohe csaptelepkifolyóba beépített AirPower technológiája.

hansgrohe AirPower: még jobbá teszi a vizet – a mosdókagylónál is

A hansgrohe számos mosdócsaptelepét felszerelte az AirPower technológiával. A plusz kényelem és víztakarékosság a vízcsap kifolyójának szemügyre vételével ismerhető fel. Az AirPower zajtalanul és megbízhatóan teszi teltebbé a vízcseppeket, és egyúttal a zavaró fröcskölést is csökkenti. Akár kézmosásról, akár hajmosásról, akár a gyermekek érzékeny bőrének ápolásáról van szó: a bársonyosan puha vízcseppek egyszerűen jót tesznek.

Így működik a hansgrohe AirPower a csaptelepek esetében:

Fedezze fel itt az AirPower technológiával felszerelt hansgrohe termékeket:

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső