A kutyák élvezik a fürdetést a hansgrohe DogShower-rel.
DogShower

A kutyazuhany igazi wellness-élmény a négylábúak számára

Szereti a kutyáját, de szenved amiatt, hogy bundás barátja stresszel a fürdetéstől? Akkor minden bizonnyal csakis a legjobbat szeretné kedvencének: üdvözöljük a kutyamosás forradalmi világában! A hansgrohe DogShower vízzel simogatja tisztára négylábú barátját. Ez az újszerű kutyazuhany egyaránt leveszi a feszültséget a nagy- és kistestű kutyákról, valamint a gazdikról.

DogShower Kutyazuhany 150, 3 jet, masszírozó fúvókákkal

  • Három vízsugár fajta a kíméletes ápolásért és a hatékony tisztításért
  • A puha gombfúvókák vízzel kefélik a bundát és egyúttal masszíroznak is
  • WaterBoost: a vízáramlás növelése gombnyomásra
Kutyamosás wellness-élménnyel
Vízsugár fajták
Vízsugár fajták

Kutyamosás wellness-élménnyel

Három vízsugár fajta közül választhat: lágy permet vízsugár a bundához, amely egyszerre tisztít és masszírozza a hátat, lábzuhany, valamint Mono vízsugár a tappancsokhoz. A lágy és halk vízsugár fajták nyugtatólag hatnak a kutyákra, és érzékeny vagy nehezen elérhető testtájakhoz is használhatók.


Könnyen tisztítható kutyakefe
QuickClean
QuickClean

Könnyen tisztítható kutyakefe

A kutyamosás után a keféhez hasonló szilikonfúvókák pofonegyszerűen tisztíthatók: a hosszú gombok a keféknél nagyobb átmérőjűek és rugalmasak. Ennek köszönhetően a rátapadt szennyeződést és a szappanmaradékot egyszerűen csak le kell dörzsölni.


A DogShower egy mozdulattal felszerelhető
UniversalFit
UniversalFit

A DogShower egy mozdulattal felszerelhető

Gyorsan szeretne végezni a fürdőszobában, de kedvenc kézizuhanya még a zuhanycsőre van csatlakoztatva? A csere egy mozdulattal elintézhető: az opcionális adapter segítségével rendkívül kényelmesen rácsatlakoztathatja a DogShower-t a tömlőre, majd a kutyamosás után ugyanilyen egyszerűen le is veheti.     


Váltás a vízsugár fajták között egy kézzel
Select
Select

Váltás a vízsugár fajták között egy kézzel

A Select gombbal pofonegyszerűen válthat át a három vízsugár fajta között. Akár egy kézzel is, hogy igazán harmonikus legyen a zuhanyozás.

gombnyomásra

A vízmennyiség igény szerinti növelése
WaterBoost
WaterBoost

A vízmennyiség igény szerinti növelése

A DogShower esetében mosás közben is egyszerűen beállítható a vízmennyiség: a hatékony kiöblítés érdekében az átfolyás gombnyomással 9 liter/percre növelhető. Így még a makacs szennyeződések eltávolítása is gyerekjáték.


Stresszlevezető program négylábúak és gazdik számára (már ami a vizet illeti)

Önnél is rendszeresen káoszba fullad a fürdőszobai kutyamosás? A kerti locsoló is kedvence ősellensége? A hansgrohe DogShower-t (amely Furly DogShower néven is ismert) kutyaszakértők és kutyapszichológusok fejlesztették. A fúvókák masszírozó hatása a hát simogatására emlékezteti a kutyákat, miközben stresszlevezető zuhanyélményben részesülnek.

Érvek a hansgrohe DogShower mellett:
  • Stresszlevezető program. A lágy, halk vízpermet és a masszírozó fúvókák csökkentik a zuhanyozás okozta stresszt.
  • Egyszerű váltás három vízsugár fajta között. Az akár egy kézzel is működtethető Select gomb harmonikussá teszi a zuhanyozást. Ugyanolyan kényelmesen működik, mint az emberek számára készült hansgrohe zuhanyoknál.
  • Hatékony tisztítás: a vízmennyiség gombnyomással 9 liter/percre növelhető.
  • Ergonómia: a vízsugártárcsa kialakítása minden kutyatesthez illeszkedik. Az ergonomikus kar pedig jól kézreáll.
  • Egyszerű felszerelés. A DogShower illeszkedik a kézizuhany szabványos csatlakozójára.

Most a kutyabarátoké a szó: visszajelzések a DogShower-ről 

„A „fülig szutykos kutya” küldetésünk után leteszteltük a @hansgrohe_dogshower-t. Vastag, hosszúszőrű bundával valódi megkönnyebbülés a kutyamosás! A sörtékkel jól kimosható és kosz és a hab, és alaposan kefélnek. Véleményem szerint ezzel jóval kényelmesebb a kutyamosás.”   
@luke_goes_online

„Lehetőségünk volt kipróbálni a @hansgrohe_dogshower zuhanyt, és le vagyok nyűgözve! A gombfúvókáknak köszönhetően a bunda gyorsan beáztatható. Még soha nem volt ilyen egyszerű a kutyamosás, mint a DogShower-rel! Még a férjemet is lenyűgözte, és csak nézett, hogy milyen gyorsan beáztattam Lejla bundáját, és milyen jól „ki tudtam kefélni” a sampont belőle! Határozottan ajánlom a DogShower-t!” 
@dailyscarlett_

Egyszerűen le vagyok nyűgözve. Yukinak olyan vastag a bundája, hogy a mi otthoni zuhanyfejünk túl gyenge hozzá. Mosás után mindig találtam a bundájában samponmaradványokat. A Mono vízsugárral tökéletesen meg tudtam tisztítani a pofáját és a tappancsait. A test többi részén az összes fúvókát használtam. Ezekkel szuperkönnyen ki tudtam mosni a sampont a bundájából. Nagyon elégedett vagyok vele, irtóra megkönnyíti a kutyamosást. Ja, és a zuhanyfej olyan egyszerűen felszerelhető, hogy kevesebb mint egy perc alatt elintéztem.” 
@yuki_thesnowdevil

„A hosszú szilikongomboknak köszönhetően ezzel a speciális zuhanyfejjel még a legvastagabb alsószőrök is hamar beáztathatók.”
@behuetet_geliebt

„A @hansgrohe_dogshower kutyazuhanya frankón leegyszerűsíti a kutyamosást. Kifejezetten erre a célra fejlesztették, és nem csak a szutykot, hanem a sampont is alaposan képes kimosni a bundából. Fantasztikus, hogy egy kézzel is használhatom, válthatok a három vízsugár fajta között, miközben a másikkal fogom a kutyát.” 
@littleblueheart_

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső