Frissítő, új termékötletekkel a víz legfontosabb forrásához

hansgrohe újdonságok a mosogatónál

Ismerje meg új termékötleteinket, és kombinálja őket bátran mosogatójával. Mindegy, hogy a hobbiszakácsok igényeit kielégítő, kihúzható zuhanyos, két vízsugár fajtával rendelkező vagy inkább a minimalisták számára tervezett, kompakt csaptelepet keres. Az M42 csaptelepcsalád frissítően új termékötletekkel jelentkezik a konyha legtöbbet használt helye számára. Ismerje meg a hansgrohe minden környezetbe és minden konyhatípushoz illő újdonságait, melyek sokféle változatban, vonzó áron kaphatók.

New kitchen tap with pull-out spout from hansgrohe.
Az M42 konyhai csaptelep modern, organikus formája és precíz élei minőségivé tesznek minden konyhai környezetet.

Frissítse fel mosogatóasztalát új ötletekkel

Nagy műveleti sugárról álmodozik a mosogatónál vagy akár azon túl? A hansgrohe a modern M42 csaptelepcsaláddal most új termékötletekkel jelentkezik minden konyhai környezet és minden felhasználótípus számára. Az M42 konyhai csaptelepcsalád minden tagja fordítható, kihúzható funkciós és anélküli változatban is kapható, így Ön teljes egészében a saját igényeinek megfelelően használhatja a vizet. A két vízsugár fajtával rendelkező változat még tovább növeli a rugalmasságot: segítségével gyorsan válthat a magasfalú edények töltése, a hozzávalók lezuhanyozása és a fazekak, lábasok kimosása között. A kihúzható zuhanyos, illetve kihúzható kifolyós csaptelepek választhatóan sBox-szal együtt is kaphatók. A mosogató alatti tömlővezetésnek köszönhetően kezelésük pofonegyszerű, a tömlő pedig a beépítési helyzettől függően akár 76 cm-re is kihúzható.

Széles választék modern formában

Élvezze a választási lehetőségek eddig soha nem látott tárházát: a három alapforma, az öt különböző magasság és a kétféle felület mind a modern dizájn jegyei, melynek köszönhetően ezek a csaptelepek harmonikusan beleillenek bármely konyhába. A magas, íves kifolyót találja ízlésesnek, vagy inkább kompakt megoldást keres kihúzható csővel vagy anélkül? Bárhogy is dönt: a nagy felületű kar rendkívül kényelmes kezelést tesz lehetővé, és akár szappanos kézzel is biztonsággal működtethető. Válassza az időtálló dizájnminőséget konyhájába.

Az M42 funkcionális részletei lenyűgözőek

A minőségi szárrögzítésnek köszönhetően az új csaptelep beszerelése egyszerű és biztonságos. A bevizsgált PEX csatlakozótömlők forgathatók és hőállóak. A QuickClean technológiának köszönhetően a konyhai csaptelep tisztítása gyorsan elintézhető, a MagFit mágneses tartó pedig stabilan rögzíti a kihúzható zuhanyt a csaptelep kifolyójában. Ha szűk helyre vagy ablak elé kell szerelni a csaptelepet: az új, sokoldalú csaptelepek között az ilyen helyzetekre is talál alaposan átgondolt és esztétikus megoldást. Nem utolsó sorban az új kollekció nyílt rendszerű vízmelegítőhöz használható változatot is tartalmaz.

Hasznos segítők minden konyhatípushoz

A konyhának igazodnia kell Önhöz és megszokott munkafolyamataihoz, méghozzá megbízható módon! E téren minden szakácsnak, szakácsnőnek saját igényei vannak a vízfelhasználást illetően. Erre az M42 csaptelepcsalád széles választéka adja meg a választ:]]
Tap with pull-out spout is highly versatile.
Az M42 sBoxos változatánál a kihúzható kifolyó akár 76 cm-re is kihúzható, ami széles műveleti sugarat biztosít.

Középpontban a funkcionalitás: a gyakorlatias típus

A gyakorlatias típusú emberek a kompakt formába öntött, funkcionális hozzáadott értékre helyezik a hangsúlyt. A dizájn legyen kifejező, de ne legyen túlságosan meghatározó. Például a kis mosogatóknál, amelyekhez mi a ferde kifolyós, normál sugaras csaptelepet ajánljuk. Az AirPower technológia bőségesen levegőt kever a vízhez, így gondoskodva az erőforrások hatékony felhasználásáról. A lehető legkényelmesebb kezelésre tervezett, nagy felületű kar pedig figyelemfelkeltő.]]
New kitchen tap with arc spout for those who love to cook.
A magas, íves kifolyós M42 lengő kifolyóval és választhatóan kihúzható zuhannyal is kapható. A kihúzható funkciós változat sBoxszal vagy anélkül is kérhető.

Konyhai segítők a főzés szerelmeseinek

A hobbiszakácsok és a szenvedélyesen főzőcskéző háziasszonyok egyaránt nagyra értékelik a maximális mozgásszabadságot a mosogatónál végzett számos munkalépés közben. A mi ajánlatunk: a teljesen fordítható, íves kifolyós, 220 mm magas (munkalap és kifolyó közötti távolság) és vízsugár váltással is büszkélkedő M42 csaptelep. A kihúzható zuhanyon egyetlen gombnyomással válthat lamináris és zuhany vízsugár között, és akár 76 cm sugarú körben végezheti vele a műveleteket. Használat után pedig a tömlő könnyedén visszacsúszik az sBox-ba. A MagFit mágneses zuhanytartónak köszönhetően a tömlő szinte zajtalanul csúszik vissza és rögzül a csaptelep kifolyójának közepén.]]
Új termékötlet a mosogatónál: kompakt konyhai csaptelep.
A konyhai csaptelep hatékony vízsugárral rendelkezik, melyhez az AirPower technológia bőségesen kever levegőt. Magas dizájnminőség kompakt formában.

Kompakt megoldás minimalisták számára

A minimalisták az egyszerű, de szép dolgokat szeretik. S nem szeretik, ha kompromisszumot kell kötni a funkciók és a hosszan tartó minőség terén. Számukra az M42 100-as ComfortZone-t és teljes, 360 fokos elfordulási tartományt biztosító, kompakt változata a legjobb választás. Segítségével mindig oda irányítható a normál sugár, ahol éppen szükség van rá a mosogatóban. A nagy felületű kar biztonságos és pontos vízvezérlést tesz lehetővé, akár szappanos kézzel is.
Új hansgrohe konyhai csaptelep ablak elé szerelhető változatban.
Funkcionalitás és időtálló dizájn rivaldafényben: ha ablakot kell nyitni, az ablak elé szerelhető M423-H120 csaptelep kényelmesen kiemelhető a tartóból, és elfektethető.

Mozgástér az ablak előtt

Egyszerű elegancia az ablak előtt: a fényt beengedő nyílászáró előtt kiválóan érvényesül az egyenes vonalvezetésű dizájn. Az új kollekció időtállóan elegáns választékot tartogat: M42, 120 mm magas ComfortZone, ablak elé szerelhető változat. Ha pedig ablakot kell nyitni, a konyhai csaptelep egy mozdulattal kiemelhető a tartóból, és elfektethető. Ami még az új M42 konyhai csaptelep mellett szól: a modern, lekerekített dizájn, a vízszintes kifolyó és a precíz élek minőségivé tesznek minden konyhai környezetet.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső