hansgrohe sBox

Szerelés és beépítési példák az okos megoldáshoz a mosogatószekrényben

Az innovatív sBox rendet teremt a konyhában. Az új hansgrohe mosogatókombináció egyik alkotóeleme, és gondoskodik arról, hogy könnyedén járjon a kihúzható csaptelep tömlője. A doboz beszerelés után diszkréten húzódik meg a mosogató alatt. Itt megtudhatja, hogyan kell a különböző helyzetekben elhelyezni és beszerelni az sBoxot.

A hansgrohe sBox beszerelése a mosogatószekrénybe.
A hansgrohe mosogatókombináció: csaptelepből, mosogatóból, kezelőegységből, lefolyógarnitúrából és az sBoxból álló, funkcionális egység.

Ellenőrzött és biztonságos tömlővezetés a mosogatószekrényben

A kihúzható zuhanynak számos előnye van. Rugalmasságot és nagy mozgásteret biztosít, segítségével például a nagyméretű edények is pofonegyszerűen tölthetők. De mi történik a tömlővel, amikor nem használjuk a konyhai csaptelepet? Belelóg az alsószekrénybe, éppen oda, ahol a szemetes van, vagy a fiókoknak kellene gondoskodniuk a rendről. A hansgrohe sBox okos megoldást kínál mindenkinek, aki szereti a rendet. A tömlő tisztán, könnyedén és ráadásul halkan jár az sBox burkolatában. A kihúzható zuhany és az sBox további előnyeit megismerheti technológiai oldalunkon.

A teljes rendszer biztonságos tervezést garantál

Az sBox a hansgrohe C71 mosogatókombináció része. Egy ilyen mosogatókombináció szerelésre kész, az összes szükséges tartozékkal felszerelt állapotban kapható, így azonnal beépíthető a munkalapba. Mivel teljes csomagként kapható, minden eleme tökéletesen össze van hangolva egymással: a csapteleptől a mosogatón át egészen a kifolyóig és az sBoxig. A kihúzható kifolyó és az sBox kombinálásával a műveletek sugara akár 76 cm-re növelhető. Az sBox külön nem kapható.

Rendrakás 1, 2, 3: az sBox szerelését bemutató videó

Alkalmas az sBox az én konyhámba is?

Igen. Még akkor is, ha kis konyhája van, a mosogatóasztal a sarokban található, vagy a szemetes sok helyet foglal el az alsószekrényben. A mindössze 3 cm vastag, 16 cm széles és 52 cm magas sBox tökéletesen elfér minden 74 cm-nél nagyobb korpuszmagasságú szekrényben. Az sBox akkor is jó választás, ha ennél alacsonyabb korpuszmagasságú szekrénye van. Ebben az esetben rendelje meg a csomag mellé az sBox F12 kiegyenlítő sínt (cikkszám #43333000).

hansgrohe sBox szerelése a csaptelep alá.
Ideális esetben a hansgrohe sBoxot közvetlenül a konyhai csaptelep alá kell szerelni. A stabil rögzítésről négy, külön-külön elcsúsztatható rögzítőelem gondoskodik.

Ideális esetben az sBoxot függőlegesen a konyhai csaptelep alá kell beszerelni. A négy rögzítő közül kettő az sBox alján található, melyekkel az sBox fixen rögzíthető az alsószekrény fenéklapjához vagy hátfalához. A másik két rögzítő feljebb helyezkedik el, melyeket a hátfalra kell csavarozni, vagy be kell akasztani. A rögzítőelemek elcsúsztathatók és 360°-ban elforgathatók. Ez egyszerű és gyors rögzítést tesz lehetővé. E nagyfokú rugalmasságnak köszönhetően a hansgrohe sBox többféleképpen is beépíthető. Egyszerűen hozzáilleszthető az alábbi beépítési helyzetekhez:

 

Az sBox beszerelése döntött helyzetben a konyhai csaptelep alá.
Így néz ki a beépítési helyzet, ha például a hátfal kissé előre van csúsztatva. Az sBox +/- 20°-os döntéssel szerelhető be.

Akadályok a fenéklapon vagy előrefelé csúsztatott hátfal

Ha nem lehetséges a közvetlenül a konyhai csaptelep alá történő szerelés (különböző akadályok miatt), vagy a bútor hátfala előre van csúsztatva, akkor az sBox döntött helyzetben is beszerelhető. Hátrafelé és előrefelé is megdönthető. Ekkor minden rögzítőnek előrefelé kell néznie. Ha az sBox mögött szeretne takarítani, akkor egyszerűen pattintsa ki a tartókból. Az ajánlott legnagyobb billentési szög: +/- 20°.

sBox beszerelése oldalra döntött helyzetben.
Semmi sem jelent akadályt a mosogatószekrényben: az sBox oldalra döntött helyzetben (+/- 20°) is beszerelhető. Ezt a rugalmas rögzítők teszik lehetővé.

Kihúzható szemetes, lefolyó rendszerek vagy nehezen hozzáférhető sarokszelepek

A mosogató alatt van a szemetes, és már nincs több szabad helye? Semmi gond! Egyszerűen döntse meg oldalra az sBoxot. A rögzítők rugalmasan a fenéklaphoz, az oldal- vagy a hátfalhoz csavarozhatók. Így a jövőben is egyszerűen hozzáférhet a kihúzható szemeteshez, a lefolyó rendszerhez vagy a sarokszelephez. Az ajánlott legnagyobb billentési szög: +/- 20°.

sBox felszerelése az oldalfalra döntött és eltolt helyzetben.
Ezt a beépítési helyzetet kell alkalmazni, ha Önnek sarokmosogatója vagy csepegtetős mosogatója van. Ebben az esetben minden rögzítő az oldalfalra van felcsavarozva.

Sarokmosogatók, csepegtetős mosogatók vagy oldalsó csaptelepfuratos mosogatók

Ha ilyen a beépítési helyzet az Ön konyhájában, akkor az oldalfalra, döntött helyzetben kell beszerelni az sBoxot. Minden rögzítőt az oldalfalhoz kell csavarozni. Kerülje az sBox párhuzamos eltolását. (Ha a beépítéshez elkerülhetetlen az eltolás, az soha nem lehet nagyobb 30 mm-nél a csaptelep és az sBox kilépési tengelye között.) 

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső