Konyha minden élethelyzethez

Milyen konyhatípus vagyok?

Új konyhát tervez, mely tökéletesen illeszkedik az életéhez? Itt megtudhatja, hogyan segíti optimálisan a konyha lelke az Ön mindennapjait: minden attól függ, hogy család vagy egyszemélyes háztartás számára tervez-e. Vagy hogy mesterszakácsokat meghazudtoló módon főzőcskézik, esetleg inkább a dizájnra helyezné a hangsúlyt. Vagy pedig olyan konyhára, amely megkönnyíti a mindennapjait.

Konyhatípus: családi konyha sok hellyel és kényelmes kezeléssel.
A család konyha alkalmazkodik a különböző felhasználókhoz és a konyhában zajló, mozgalmas mindennapokhoz.

Családi konyha a mozgalmas mindennapokhoz

A családi konyhában zajlik csak igazán az élet: ételkészítés a család apraja-nagyja számára (mindezt gyakran egyszerre), friss hírek megosztása, kézmosás, időnként egy-két pohár víz ivása... ja, és légyszi, ne felejtsd el a kutyatálat... Mindehhez rengeteg tárolóhelyre és munkafelületre van szükség. A sokféle feladatra alkalmas álomkonyha ügyesen kombinálható egy kétmedencés mosogatóval vagy egy külön csepegtetős nagy mosogatómedencével, amihez sokfunkciós konyhai csaptelep dukál. Az egymással összehangolt mosogató és csaptelep kombinációja egyaránt jól jön Önnek és a kisebbeknek is. A hansgrohe mosogatókombinációknál a mosogató elülső peremén elhelyezett kezelőelem könnyen elérhető, ami értékes tárolóhelyet szabadít fel az alsószekrényben: a beépített sBox helytakarékos módon rejti el a kihúzható csövet a fixen beszerelt dobozba, így gondoskodva a zuhanycső kényelmes kihúzhatóságáról és a műveletek sugarának érezhető növeléséről.

Ezekkel a mosogatótermékekkel az egész család jól érzi magát

Konyha félprofik és ambiciózus hobbiszakácsok számára.
Erről álmodoznak a hobbiszakácsok: a víz egy szempillantás alatt ott terem, ahol szükség van rá. Kihúzható zuhany és átkapcsolás gombnyomásra az egy kézzel működtethető Select gombbal.

Hobbikonyha: egy szinten a mesterszakácsokkal 

Ön hobbiszakács, és szereti, ha még az összetettebb munkafolyamatok is úgy mennek, mint a karikacsapás? Akkor Önnek fontos az áttekinthetően elrendezett tárolóhely és a víz körüli, maximálisan funkcionális munkahely. A minőségi konyhai csaptelepnek egyetlen mozdulattal kell szolgáltatnia a szükséges vízsugár fajtájú és hőmérsékletű vizet a zöldségek lezuhanyozásához, a hal vagy a hús leöblítéséhez, és nem utolsó sorban az edények precíz töltéséhez. Mindez könnyedén, a Select technológia által biztosított gombnyomással működik, ha pedig mindkét keze tele van, akkor menet közben kézfejjel is elintézheti. A különböző magasságú edényekhez igazodó és a rendkívül könnyen kihúzható tömlőnek köszönhetően nagy műveleti sugarat biztosító ComfortZone hatékonnyá teszi a munkáját. Azt is gondolja végig, hogy két, egymás mellett elhelyezett mosogatómedencére van-e szüksége a különböző munkafázisokhoz, vagy inkább egyetlen nagy medencére, amely még a tepsik és a serpenyők számára is bőséget helyet kínál. Annak érdekében, hogy Ön sokáig örömét lelje konyhai csaptelepében, a hansgrohe öt év garanciát vállal a csaptelepre és a kartusra.

Így dolgozhat optimálisan otthoni főzőshowjában

Konyhatípus: ergonomikus konyha minden korosztály számára.
Ha több korosztály is dolgozik a konyhában, akkor az ergonómia és az egyszerű kezelés kényelmet nyújt mindenki számára.

Modern konyha minden korosztály számára

Olyan konyhát szeretne, ahol a jövőben is gördülékenyen dolgozhat? Íme a tippek, hogyan segítheti Önt a jól megtervezett konyha, amikor már nem megy minden olyan flottul, mint régen. A tárolóhelyek, az elektromos készülékek és a munkamagasságok testmagassághoz igazodó és így hátkímélő elrendezése tehermentesít bármilyen korú felhasználót. Ahol adott rá a lehetőség, helyezze a sütőt és a mosogatógépet szemmagasságba. Ezenkívül válasszon teljesen kihúzható fiókokat: segítségükkel elkerülheti a nehezen elérhető sarkokat a szekrény mélyén. További ergonómiai pluszpont a jó megvilágítás, a botlásveszély nélküli, rövid távolságok, valamint az intuitív kezelés. A Select funkciós konyhai csaptelepek maximális kényelmet biztosítanak a mosogatóasztalnál, ami mindenki számára megkönnyíti a konyhai munkát. A víz gombnyomásra az előre beállított hőmérséklettel és vízsugár erősséggel folyik, majd a végén éppolyan könnyedén el is zárható: ez a legmagasabb szintű kényelem, ha éppen nincs szabad keze, vagy beszennyeződött a konyhai munka közben. A kezelési kényelem kiemelten fontos a mozgásukban korlátozottak számára: ehhez az optimális magassághoz igazodó ComfortZone és az elérhető helyen lévő kezelőelemek nyújtanak segítséget.

Ergonómia a konyhában mindenki számára

Konyhai tipp: ennek a konyhának a dizájn a fő jellemzője.
Egy gondosan kiválasztott konyhai csapteleppel és a hozzáillő mosogatóval kiemelhető a konyha stílusossága anélkül, hogy a legkisebb mértékben is csorbulna a funkcionalitás.

A konyhai különlegességek a dizájntudatos lakás részei

Vagy esetleg olyan konyhát tervez, ahol a kiváló dizájn különleges hangsúlyokat teremt a lakókörnyezetben? Akkor legyen konyhai csaptelepe a mosogatóasztal fénypontja! Talán éppen a munkafelülettel és mosogatóval kiegészített konyhasziget lesz új amerikai konyhájának középpontja? Kombinálja a hansgrohe csaptelep minimalista geometriáját és kifinomult eleganciáját saját otthonának egyéni dizájnjával. A mosogató kiválasztásakor is igazodhat otthonának stílusához: mindegy, hogy otthona puritán berendezésű, és a nemesacél csillogására, valamint a letisztult vonalvezetésre fekteti a hangsúlyt, vagy éppen a meleg, természetes anyagokat részesíti előnyben. Az alapos átgondolás után kialakított mosogató a többi felülettel kontrasztot alkotva a konyha középpontjává válik, és nap mint nap újra lenyűgöző hatást kelt. A hansgrohe konyhai csaptelepek a kiteljesedett dizájn műremekei: ezek mögött a sokszorosan kitüntetett Phoenix Design kreatív stúdió áll, akik a hansgrohe mosogatókat is felelősségteljesen tervezik.

A mosogatóra irányítja a figyelmet

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső