hansgrohe a jobb higiéniáért

Érintésmentes kézmosás a csaptelep megérintése nélkül

Csaptelepet keres a vendég-WC-be, vagy éttermének, irodájának, egyesületének mellékhelyiségeibe? Ahol sok ember mos kezet, ott különösen fontos a tisztaság és a higiénia, még a csaptelepek felületén is. A hansgrohe érintésmentes csaptelepekkel járul hozzá a helyes kézmosás higiéniájához.  

Érvek az érintésmentes elektronikus csaptelep mellett

hansgrohe a jobb higiéniáért
A fertőzések elkerülése érdekében most minden eddiginél fontosabb a helyes kézmosás. Az érintésmentes hansgrohe csaptelepek hozzájárulnak a higiéniához, ráadásul a természeti erőforrásokat is kímélik.
  • Nincs közvetlen érintkezés a csapteleppel vagy a kezelőkarral. Ez éppen az olyan mellékhelyiségekben növeli a mosdókagyló higiéniáját, ahol sok különböző felhasználó fordul meg. 
  • A helyes kézmosáshoz szükséges optimális vízhőmérséklet előre be van állítva, így nem kell minden alkalommal külön beszabályozni. 
  • Csak akkor folyik a víz, amikor azt ténylegesen használják is. Ez kíméli a természeti erőforrásokat, csökkenti a fogyasztást, és energiát takarít meg a melegvízkészítésnél. Az EcoSmart technológiának köszönhetően különösen víztakarékos.
  • Az elektronikus csaptelep olyan kialakítású, amely könnyen és hatékonyan tisztítható. A mosdókagyló tisztításához manuálisan aktiválható a csaptelep vízstop funkciója.
  • Hosszú élettartam és minőség: a hansgrohe elektronikus csaptelepei kiváló minőségű, TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező, márkás termékek, amelyekre önkéntesen öt év gyártói garanciát vállalunk.          
  • A higiénia és a dizájn találkozása: a letisztult formavilág a mosdókagyló ékévé teszi az elektronikus csaptelepet. Így találkozik a vendégfürdőben a higiénia és az elegáns formatervezés. 

Helyes kézmosás: a csaptelep érintése nélkül    

​​​​​​​Higiéniai szempontból érintésmentes csaptelepek: az elektronika mintegy varázsütésre nyitja és zárja a vizet, ennek köszönhetően nem kell megérinteni a kart vagy magát a csaptelepet. Sem a csaptelep megnyitásához, sem annak elzárásához. A beépített, infraszenzoros közelítő elektronika érzékeli a mosdókagylóba helyezett kezet, automatikusan megnyitja a vizet, majd a kézmosás után automatikusan el is zárja azt. 
Az érintésmentes hansgrohe mosdócsaptelepek elegáns formatervezésűek.
Az érintésmentes hansgrohe mosdócsaptelepek elegáns formatervezésűek, és tartós minőségűek. Ezért a végfelhasználók felé önkéntesen öt év gyártói garanciát vállalunk rájuk.

Ezek a piktogramok jelzik a nagyobb kényelmet

Intelligens víztakarékosság, alacsonyabb energiaigény
EcoSmart
EcoSmart

Intelligens víztakarékosság, alacsonyabb energiaigény

A hansgrohe elektronikus csaptelepek EcoSmart technológiával vannak felszerelve, ezért különösen takarékosak és alacsony fogyasztásúak. A csaptelepek vízfogyasztása alapesetben mindössze öt liter/perc. A levegő hozzákeverése és az átfolyáskorlátozó okos kombinációja takarékosan használja az ivóvizet, ezáltal kíméli a természeti erőforrásokat.

tudjon meg többet

A víz élménye a maga teljességében
AirPower
AirPower

A víz élménye a maga teljességében

A hansgrohe AirPower technológia levegővel dúsítja a vizet, ami kellemesen telt, puha cseppekből álló vízsugárral ajándékozza meg Önt. A levegő hozzákeverése egyúttal a mosdókagylóból történő kifröccsenés veszélyét is csökkenti. A kellemesen puha vízsugár hatékonyabbá teszi a vízfelhasználást, és csökkenti a fogyasztást.

itt olvashat utána

Válassza a tökéletes mozgásszabadságot
ComfortZone
ComfortZone

Válassza a tökéletes mozgásszabadságot

A hansgrohe elektronikus csaptelepek különböző magasságokban kaphatók a különböző mosdókagylókhoz. Az egyéni ComfortZone választásával a csaptelep hozzáigazítható az egyéni igényekhez és a mindenkori helyzethez.     

tudjon meg többet

Önkéntes gyártói garancia Önnek
Garancia
Garancia

Önkéntes gyártói garancia Önnek

A hansgrohe a végfelhasználók felé önkéntesen öt év gyártói garanciát vállal az érintésmentes elektronikus csaptelepekre. Mert vállalati filozófiánk egyik alaptétele, hogy mindenkor a legkiválóbb minőséget nyújtsuk ügyfeleinknek.

itt olvashat utána

Elektronikus csaptelepek minden mosdóhoz        

A higiéniát növelő, infraszenzoros elektronikát tartalmazó, érintésmentes mosdócsaptelepekből hálózatról működő változatokat kínálunk. A csaptelepeket a szakember bármilyen mosdókagylóra felszerelheti. A hálózatról működő változatnál gondolni kell az elektromos csatlakozás kiépítésére is.

A hálózatról működő elektronikus csaptelep a mosdókagyló alatt elhelyezett csatlakozóaljzatot használja, ebbe kell bedugni a csaptelephez mellékelt, 6 V kimeneti feszültségű trafót. A doboz szintén a mosdókagyló alatt helyezkedik el, és a csaptelephez csatlakozik. A szaniter szakember ügyel az előírt biztonsági távolságok betartására.
 

 

Az érintésmentes csaptelep pofonegyszerűen beállítható

Az érzékelő elektronikát hozzá kell igazítani a helyi adottságokhoz, valamint a mosdókagyló méretéhez és felületéhez. A hansgrohe elektronikus csaptelepek automatikusan alkalmazkodnak a környezetükhöz. Az érintésmentes csaptelepek esetében a szerelő a megfelelő előbeállítás választásával állíja be a kívánt vízhőmérsékletet. A hőmérséklet szabályozós változat esetében egy kis keverőkar található a csaptelepen, amelynek segítségével egyénileg beállítható a kézmosáshoz használt vízhőmérséklet. 

Felkeltettük érdeklődését az érintésmentes elektronikus csaptelepek iránt? Akkor itt megtalálhatja illetékes kapcsolattartóját és szerelőjét

 

Dizájn és funkció találkozása: hansgrohe elektronikus mosdócsaptelepek

Szakmai partner keresése most

Elektronikus szerelvények az ivóvízhigiéniához    

Előfordul, hogy a nyilvános és kereskedelmi mellékhelyiségeket hosszabb ideig senki sem használja. Ilyenkor a víz nem folyik, hanem a vezetékben pang, ami elősegíti a súlyos tüdőgyulladást okozó legionella baktériumok elszaporodását. 

Annak érdekében, hogy a csaptelep újbóli használatakor ne kerüljön kórokozót tartalmazó vízpermet a levegőbe és ezáltal a tüdőbe, az elektronikus csaptelepeken aktiválható az ún. higiéniai öblítés funkció. A higiéniai öblítés 24 órával az utolsó használat után automatikusan tíz másodpercre megnyitja a vizet.

Emellett egy folyamatos öblítés, a három perces termikus fertőtlenítés funkció is rendelkezésre áll. Mindkét funkciót az üzemeltető vagy az épületkarbantartó aktiválhatja.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső